VUELVE AL MENU PRINCIPAL

MIRA LAS NOTICIAS DE ÚLTIMA HORA

UE FIGUERES-0 PALAMOS CF-0. EL FIGUERES DE CHICHO SE ESTRELLÓ CONTRA LA MURALLA DEFENSIVA DEL PALAMOS Y DEL META MANZANO. EL PALAMOS NO CONVOCÓ PORTERO SUPLENTE Y LA PLAZA LA OCUPÓ EL DORSAL 17 COLLELL.

LOS DATOS CURIOSOS: DEBUTARON PIMENTEL Y COLLELL EN UNA CONVOCATORIA DE TERCERA DIVISIÓN.    

Tened paciencia, las 50 fotos, pueden tardar unos segundos a descargarse por su resolución.

ALBUM FOTOS TEMPORADA 2016/17: 

https://photos.google.com/share/AF1QipP4EWappq1jhQbBS3rRGPMdseO8gIvVaQAwTNSlvae2iNwxYXg486QyuSQpe0ZflQ?key=Y2RyWHBwcUlLSGdVM2FoNjdNTTdOeWlKUzE4SkR3

LOS VIDEOS DEL PARTIDO PARA AQUELLOS QUE QUIERAN VERLO

 http://tvcostabrava.xiptv.cat/municipi/palamos/l-informatiu-costa-brava/capitol/bon-empat-del-palamos-en-el-derbi-empordanes-a-figueres-0-0

 

(Foto: Sergi Cortés) El Palamos no tuvo portero suplente. (Foto: Sergi Cortés) Foto del Collage realizado por la web del Figueres.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Pedro del Campo y Cano. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Cano y Pedro del Campo en el sorteo.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Serramitja, Ayala, Cano, Medina y Manzano. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Serramitja, Ayala, Cano y Medina.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Serramitja y Manzano. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital)  Del Campo, Revert, Feixas, Molist y Ritxi.
(Foto: Sergi Cortés) (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Guillem Cornellà y Sergio Garcia. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Guillem Cornella y Sergio Garcia.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital)  Ivan Garcia y Varese (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Medina con el 9.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Medina con el 9. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Sergio Garcia supera a Ritxi.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Del Campo y Subi. (Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Molist y Cornellà.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Cano y Del Campo. (Foto: Sergi Cortes) Chicho y Marmol.
(Foto: Sergi Cortés) (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Medina, Romero y Varese (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Subi y Quimo.
(Foto: Sergi Cortés) (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Herrera con el balón. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) David Cano.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Varese y Serramitja. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Ivan Garcia y Varese.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Ayala hizo un gran partido. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Medina con el 9.
(Foto: Sergi Cortés)  (Foto: Sergi Cortés) David Torres entró en la segunda parte.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Herrera y Revert, (Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Herrera.
(Foto: Sergi Cortés) Moha entró en la segunda parte. (Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Pedro del Campo y Guillem Cornella.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Herrera. (Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Venzal y Jaume Duran.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Cano con el balón. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Manzano, Sergio Garcia, Cano y Ayala.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Guillem Cornellà envió un balón al larguero. (Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Manzano bajo los palos.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Subi. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Sergio Garcia saca de banda.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) David Cano con el balón. (Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Sergio Garcia.
(Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Serramitja y Molist. Foto: Ivan Pulido, web UE Figueres) Ayala y Manzano.
(Foto extraida de las imagenes de TV Costa Brava Digital) Guillem Cornellà.  (Foto extraida de las imagenes de TV Tramuntana) Marmol en Figueres.

CRONICAS PALAMOS CF - TEMPORADA 2016/17

 

22-08-2016 1ª jornada UE FIGUERES-0 PALAMOS CF-0 (Cronica escrita extraida de www.uefigueres.cat)

UE Figueres: Gallego, Quimo, Varese, Sergi Romero, Cunill, Venzal, Pedro, Maik Molist (Moha, 77'), Bonaventura, Javi Revert (Casanova, 56') i Ritxi (Torque, 56').

Palamós CF: Manzano, Sergio García, Cano, Ayala, Subi, Cornellà, Feixas (Moha, 71'), Herrera, Medina, Serramitja (David Torres, 77') i Ivan (Jaume Duran, 56'). Suplentes Collell y Pimentel.

Àrbitre: Vicente Alexandre Muñoz Baquero, del Vallès Occidental, amb Daniel Galera Serrano i Xavier Carmona Mantas com a assistents.

Gols: 0-0

Espectadors: Uns 700 al Municipal de Vilatenim.

Figueres i Palamós s'han acabat donant la mà sense alteracions en el marcador (0-0) al final del primer derbi gironí de la temporada -que a la vegada ha servit per estrenar el campionat 2016/17. Uns i altres hi han posat molt interès, però han estat poc fins dins de les àrees. Els de Narcís Pelach -que ha debutat com a tècnic a 3a- han crescut a mesura que el partit madurava. Però això no ha passat fins a la segona meitat. En la primera, els del Baix Empordà han estat molt més fins. El Figueres, incòmode i nerviós, ha vist com el rival li generava perill amb poca cosa. Primer, Medina, entre Romero i Cunill, no ha pogut impactar bé una pilota centrada des de l'esquerra (13') i, poc després, Subi ha provat un xut creuat que s'ha escapat més enllà del pal esquerre (16'). Els de casa -sense Masó ni Ferran Grau i amb Ferrón acabant de fer net, s'han mostrat inquiets. L'exunionista Serramitja, atent a tot, ha estat el més inspirat a la primera meitat -amb el permís d'Herrera, que també ha fet anar de bolid els figuerencs. Un llançament seu amb la cama esquerra que buscava l'escaire dret i que no ha trobat porteria per poc (26') ha atabalat Gallego, que més tard veia com un servei des de la cantonada de Cornellà que s'ha enverinat amb el vent s'estavellava al travesser (38'). La Unió ha trobat molts entrebancs per crear joc, però hauria pogut marxar al descans amb avantatge si Manzano no s'hagués esforçat per desviar un bon cop de cap de Quimo (41') en la primera arribada digne de menció del primer acte.

 

En el segon, el Figueres ha fet més coses. Sobretot amb l'entrada del jove Roger Torquemada, que s'ha mogut d'allà cap aquí i d'aquí cap allà i que amb una convicció impròpia de la inexperiència ha acabat essent el millor jugador blanc-i-blau. Ha aportat molt a l'atac dels de casa, que han iniciat el període fent treballar Manzano dues vegades -en un córner servit per Pedro i un xut enverinat de Quimo (48'). Però el Palamós ha visualitzat el 0-1 dues vegades en pocs segons. Però no comptava amb Gallego. Una topada entre Cunill i Medina ha acabat amb el central a terra i el davanter visitant sol davant del porter, que ha desviat el xut d'aquest amb el peu esquerre. En l'acció consecutiva, Sergio García ha recollit el refús, però de nou Gallego s'ha estirat per enviart el cuir a córner (50'). Amb més geni que fluïdesa, la Unió ha flirtejat amb l'àrea del Palamós, que es fregava les mans preparant els contracops. Un bon cop de cap de Bonaventura l'ha desviat per sobre el travesser Manzano (66') i, d'aquí fins al final, el més interessant s'ha donat en els últims minuts. Un xut massa centrat de Casanova des de l'esquerra l'ha recollit el porter palamosí (86'), poc abans que Sergi Romero no tingués temps de posar bé cap sol dins de l'àrea per impactar entre els pals una pilota caiguada des de l'esquerra (89'). Entremig, el Palamós ha organitzat un contraatac en igualtat numèrica que Medina ha acabat amb un xut desviat amb l'esquerra (88').